TB GROUP  udfører alt i blikarbejde

Om Blikkenslagerfirmaet
TB Group

Kilde Haslev Posten, Charlotte Thaysen

Efter 28 år i VVS branchen, og medejer af Hårlev VVS i  9 år har Tommy Birch Nevers nu startet sit eget firma TB Group.

Ejeren af Hårlev VVS, Anders, har nu fået sin søn Kim med i firmaet, og de kunne godt tænke sig at det igen blev et familiefirma. Det var helt ok med mig, og det blev min mulighed for at få mit eget, fortæller Tommy.

Familien købte Tommy ud den 1. juli 2016, og siden har Tommy kørt som selvstændig med sit eget firma TB Group, og han trives rigtig godt med selv at bestemme.

Tommy har i stor udstrækning selv taget de arbejdsmæssige beslutninger siden han blev udlært, men han sætter stor pris på at han nu også selv planlægger sin dag, og han nyder den frihed det giver.

Kunderne har taget godt imod mig som selvstændig, og de er super søde. Og så er det dejligt at kunne løse deres problemer, siger Tommy med et stort smil.

Og der er da også mange i Has­lev området der kender Tommy, han har nemlig igennem årene haft mange opgaver her i området.

I TB Group laver Tommy alt blikarbejde som tagrender, skifertag, facadebeklædning, biokedler, pillefyr, service på pille fyr, energioptimering af centralvarmeanlæg og meget andet.

Tommy startede i sommer på installatøruddannelsen og bliver færdig som installatør i juni 2018.

Hvis man får brug for TB Group og Tommys arbejdskraft kan man kontakte ham
tlf. 2679 1357, på mail tbgroup@outlook.dk.

TEKNIQ-garanti-vvs